De 1,5 meter maakt plaats voor een meter bier!

Lange tijd is OJC DIM met een beperkte capaciteit open, of zelfs helemaal gesloten geweest. Ein-de-lijk is er licht aan het einde van de tunnel! we mogen weer open! 

Op 30 oktober zullen we knallend van start gaan in een overvolle soos tijdens het Oktoberfest. Hét begin van een overvolle activiteitenkalender voor jong én oud. 

Het Oktoberfest is een van de vele activiteiten georganiseerd door OJC DIM. Op 30 oktober zal om 19.00 het feest losbarsten met Feest DJ Jordi, welke het dak eraf zal blazen met zijn feest hits! Ook komen? Koop snel je tickets via www.ojcdim.nl/tickets want ze gaan HARD! VOL=VOL
Veder zullen er dit jaar nog verschillende jeugdactiviteiten georganiseerd worden zoals een spokentocht, een kerstborrel, schaats-uitje en een fifa toernooi.  Check de agenda op onze website voor alle ins en outs over onze activiteiten.
See ya!


Reactie schrijven

Commentaren: 0